Informatie

Yoga lichaamsdieet

Yoga lichaamsdieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kristen Schultz Dollard, yogaleraar in New York en de digitale directeur van Self Magazine, is de maker van het Yoga Body Diet.

Ze zegt: 'een yogalichaam is het lichaam dat je nu hebt, alleen gezonder' en haar boek is de complete gids die je zal helpen het te krijgen.

Het Yoga Body Diet is een 4-wekenplan dat je precies laat zien hoe je gezond eet en je lichaam in balans houdt. Yoga helpt bij stressmanagement en verhoogt de immuniteit.

Het trekt ook spieren naar het bot, wat een lenig en mager frame creëert in plaats van de omvangrijke look die kan optreden bij krachttraining.

Yoga Dieet Basics

In week één doe je een quiz om je dosha - een lichaamstype - te identificeren op basis van de oude traditie van Ayurveda. Dit zal van invloed zijn op de aanbevelingen voor de soorten voedsel die het beste bij u passen, evenals de stijl van yoga die geschikt is voor uw lichaam.

Je begint de principes van bewust eten en ademen op te nemen. U wordt ook geadviseerd om elke dag drie bevredigende maaltijden te eten en de gewoonte om tussendoor te snacken te stoppen. Door te leren in contact te komen met je lichaam en te ontspannen, zul je niet langer intense verlangens ervaren die optreden wanneer je constant in overdrive bent.

Week twee van het Yoga Body Diet richt zich op het aan de slag gaan met je yogapraktijk en het verbeteren van de kwaliteit van je dieet en het leren hoe je effectief kunt winkelen.

In week drie wordt je yogapraktijk intenser. Dieters maken ook kennis met het concept van een kleiner diner waarbij de lunch de hoofdmaaltijd van de dag is. Dit zou de spijsvertering verbeteren en je vermogen om vet te verbranden vergroten.

Week vier omvat nog hardere yogatraining. U verkleint uw diner nog meer en eet het eerder op. Er wordt ook aandacht besteed aan het verbeteren van de kwaliteit van uw slaappatroon.

Zodra je het 4 weken durende Yoga Body-programma hebt voltooid, ga je naar de onderhoudsfase, die is ontworpen om je te helpen de positieve verbeteringen op lange termijn te behouden.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, haver, volkoren brood, rijstnoedels, noten, zaden, kikkererwten, sojamelk, kip, tonijn, tilapia, garnalen, eieren, magere yoghurt, geitenkaas, extra vergine olijfolie, avocado.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Zelfgemaakte muesli met sojamelk
kruidenthee

Lunch

Pesto Pasta
Groene salade
Biscotti met veenbessen en tijm en citroen glazuur

Avondeten

Kip quesadilla's
Koriander-mangosalsa
kruidenthee

Oefening aanbevelingen

Yoga is natuurlijk de aanbevolen vorm van lichaamsbeweging en The Yoga Body Diet bevat illustraties en instructies voor een groot aantal yogahoudingen. Elke week verhoog je geleidelijk je duur en intensiteit van je yoga workouts, zodat je tegen week vier drie keer per dag yoga doet.

Kosten en lasten

Het yoga-lichaamsdieet: slank en sexy in 4 weken (zonder de stress) kost $ 21,99.

Voordelen

 • Stimuleert de inname van biologisch voedsel.
 • Programma is aangepast aan het individu.
 • Erkent de rol van stressmanagement voor effectief gewichtsverlies.
 • Verhoogt geleidelijk de fysieke activiteit tijdens het 4 weken durende plan.
 • Bevat een voorbeeldmenu en recepten.
 • Inclusief een geïllustreerde yogagids.

Nadelen

 • Sommige lijners doen het beter met snacks of kleine maaltijden in plaats van drie grote maaltijden.
 • Stimuleert de consumptie van kwikrijke vissen.
 • Zal niet in de smaak vallen bij mensen die niet van yoga houden.

Conclusies

Het Yoga Body Diet zal een beroep doen op lijners die geïnteresseerd zijn in het starten van een reguliere yogaroutine. Het zal ook helpen om het bewustzijn over eetgedrag en gezond voedsel te vergroten, terwijl het helpt bij het beheersen van stress.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Bahri, S. (2005). YOGA VOOR GEZONDHEID. Iran Journal of Nursing, 18 (41), 85-91. studie
 • Birdee, G. S., Legedza, A. T., Saper, R. B., Bertisch, S. M., Eisenberg, D. M., Phillips, R. S. (2008). Kenmerken van yoga-gebruikers: resultaten van een nationale enquête. Journal of General Internal Medicine, 23 (10), 1653-1658. studie

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: Yoga For Digestion Effective Workout For Belly Fat. Amazon Jungle (Augustus 2022).