Informatie

Spiergroei dieet: Ori Hofmekler

Spiergroei dieet: Ori HofmeklerWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

Unlock Your Muscle Gene is geschreven door Ori Hofmekler, die ook de auteur is van "The Warrior Diet" en "The Anti-Estrogenic Diet".

Het doel van dit boek is om de mythen over fitness bloot te leggen en een systeem te bieden dat is gebaseerd op de echte fundamentele principes van fysieke conditionering.

Hofmekler zegt: “Ieder van ons bezit genen die de spier behouden en ontwikkelen, en ongelooflijk, dezelfde genen verlengen ook ons ​​leven. Er zijn geen medicijnen of pillen nodig. U hoeft geen tijd te verspillen aan langdurige gymlessen of saaie aerobics-sessies. En het is niet nodig om de hele dag in freaky hoeveelheden eiwitrijk voedsel te schuiven. ”

Volgens hem hoef je alleen maar te weten wat de echte triggers van spieropbouw zijn en wat je moet doen om dit natuurlijke spieropbouwende mechanisme in te schakelen.

Basisprincipes van spiergroei

Ori Hofmekler legt uit dat er bepaalde voedings- en bewegingsprotocollen zijn waarvan is aangetoond dat ze helpen bij het opbouwen van spieren, het behouden van de gezondheid en het bevorderen van een lang leven, terwijl andere het tegenovergestelde effect hebben.

Helaas hebben de meesten van ons door gebrek aan kennis geen idee wat de juiste aanpak is.

Er zijn vijf essentiële componenten van een voedingsprotocol om spieren op te bouwen.

 1. Het vinden van het juiste eiwit voor je spier.
 2. Beheersing van de glykemische impact van uw maaltijden.
 3. De juiste brandstof kiezen voor de behoeften van je spieren.
 4. Zorg ervoor dat u het juiste voedsel op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid eet.
 5. Het verhogen van uw antioxiderende afweer om spierafbraak tegen te gaan.

Een van de fundamentele principes van het spiergroeidieet dat in dit boek wordt gepresenteerd, is dat het voor ons gunstig is om overdag licht en rauw voedsel te eten, terwijl het avondeten dichter en gekookt moet zijn.

Dankzij deze voedingsstructuur kunnen we gifstoffen verwijderen, vet verbranden en overdag alert blijven. En 's nachts bevordert het het aanvullen van voedingsstoffen, verjonging, ontspanning en slaap. Het verbetert ook de activiteit van insuline in ons lichaam, helpt de eetlust onder controle te houden en handhaaft de optimale werking van onze hormonale en metabole systemen.

Er wordt ook advies gegeven over wat u na het sporten moet eten, aanbevolen antioxidantsupplementen en caloriebeperking of intermitterend vasten voor een lange levensduur.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Wei-eiwit, yoghurt, kefir, eieren, biologische kaas, grasgevoerd vlees, scharrelkip, wildgevangen vis, peulvruchten, zaden, granen, bessen, granaatappels, bananen, groene groenten, kokos, amandelen, pistachenoten, cashewnoten, chiazaad, avocado, pure chocolade.

Voorbeeld maaltijdplan

Ontbijt

Wei-eiwit met yoghurt en bosbessen

Lunch

Eieren met groene salade

Avondeten

Gegrilde zalm
Gestoomde broccoli
Gebakken zoete aardappel

Nagerecht

Pure chocolade

Oefening aanbevelingen

Ori Hofmekler beweert dat mensen specifiek zijn geprogrammeerd voor korte, intensieve oefeningen omdat dit het soort activiteiten zijn dat essentieel was voor het voortbestaan ​​van onze soort.

Dit type training levert de beste resultaten op het gebied van spieropbouw en preventie van veroudering door verschillende mechanismen, waaronder het voorkomen van schade aan de mitochondriën van de spieren, het vergroten van de glycogeen-laadcapaciteit van uw spieren en het verbeteren van de kwaliteit van uw spiervezels.

Je trainingen moeten kracht, snelheid en uithoudingsvermogen combineren en bij voorkeur explosieve elementen bevatten. Je kunt bijvoorbeeld zware krachttraining combineren met speedponsen of squatoefeningen combineren met sprinten. Voor het beste resultaat mag uw training nooit langer zijn dan dertig minuten.

Kosten en lasten

Ontgrendel je spiergen: activeer de biologische mechanismen die je lichaam transformeren en je leven verlengen voor $ 17,95.

Klik hier om het boek met korting te kopen.

Voordelen

 • Stimuleert de consumptie van een verscheidenheid aan verse, onbewerkte hele voedingsmiddelen.
 • Kan lijners helpen om spieren op te bouwen en vet te verliezen.
 • Dit spiergroeidieet is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
 • Vereist geen calorieën tellen of porties meten.
 • Trainingen hoeven nooit langer dan dertig minuten te duren.

Nadelen

 • Dieet vereist discipline en veel aandacht voor detail.
 • Dieters zullen waarschijnlijk honger ervaren met het lichtetende regime overdag.
 • Bevat geen maaltijdplan of recepten.

Conclusies

Unlock Your Muscle Gene is een spiergroei-dieet dat is ontworpen om u te helpen uw lichaam een ​​nieuwe vorm te geven en uw optimale potentieel voor spiergroei te bereiken. Het zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die toegewijd en bereid zijn om een ​​dramatische verandering aan te brengen in hun benadering van voeding en lichaamsbeweging om een ​​transformatie in hun fysieke uiterlijk en gezondheid te bereiken.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 15 december 2017


Bekijk de video: Warrior Diet explained - Intermittent Fasting (Augustus 2022).