Informatie

Vloeibaar aminozuurdieet

Vloeibaar aminozuurdieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het Liquid Amino Diet-plan combineert een laag glycemisch dieet met speciaal samengestelde “Amino Diet Plus” -druppels.

Dit programma beweert snel gewichtsverlies, eliminatie van buikvet en verbeterd metabolisme te veroorzaken.

Aan lijners wordt beloofd dat ze in slechts één maand tussen de 15 en 30 pond zullen afvallen.

Liquid Amino Diet Basics

Het Liquid Amino Diet omvat het gebruik van "Amino Diet Plus" -druppels, die een combinatie van homeopathische middelen en aminozuren bevatten.

Makers van het Liquid Amino Diet beweren dat elk ingrediënt een zeer specifieke functie vervult die gewichtsverlies versnelt.

Van de druppels wordt beweerd dat ze het metabolisme verhogen, de vetverbranding verbeteren en de functies van de lever, de schildklier en het spijsverteringssysteem ondersteunen.

Naast het nemen van de vloeibare aminodruppels volg je een laag glycemisch dieet dat uit drie fasen bestaat, met drie maaltijden en twee snacks per dag. Idealiter zou u een groot ontbijt moeten eten, waarbij elke maaltijd de hele dag geleidelijk kleiner wordt.

Eten na het eten is niet toegestaan ​​omdat dit je hormonen verstoort en je voortgang vertraagt.

Voordat je met fase één begint is er een tweedaagse voorbereidingsfase waarin je eieren, zuivel, olijfolie, avocado's en noten eet. Je begint ook met het nemen van supplementen met omega-3 visolie. Dieters worden aangemoedigd om gedurende deze tijd enkele van hun favoriete voedingsmiddelen te eten, omdat ze niet zijn toegestaan ​​zodra u met het dieet begint.

De drie fasen van het vloeibare aminozuurdieet

Fase 1 is de belangrijkste fase van gewichtsverlies van het dieet met een dagelijkse hoeveelheid van 1000 calorieën. Je begint een laag-glycemisch dieet met magere eiwitten, bonen, groenten, fruit en gezonde vetten en begint ook met het gebruik van de druppels.

Deze fase kan tussen de 30 en 90 dagen duren, afhankelijk van hoeveel je moet afvallen. Wil je na 90 dagen toch nog meer afvallen, dan kun je na afronding van fase 2 terug naar fase 1.

Fase 2 duurt drie weken en het doel is om te voorkomen dat uw lichaam in de hongermodus gaat, wat kan leiden tot een verminderd metabolisme. Tijdens deze fase neem je de druppels niet.

De dagelijkse calorietoeslag neemt toe tot 1500 en meer variatie is toegestaan. Je kunt kleine porties volkoren brood en havermout consumeren naast de voedingsmiddelen in het fase 1-plan.

Fase 3 is de laatste fase waarin u uw gewichtsverlies handhaaft door een gezonde levensstijl te volgen. U kunt uw inname van suikers en zetmeel geleidelijk verhogen terwijl u de hoeveelheid calorieën eet die voor u geschikt is.

De vloeibare aminodruppels worden alleen tijdens fase 1 ingenomen. Diëtisten moeten echter in alle drie fasen een vitaminesupplement, visoliecapsules en een bolletje eiwitpoeder nemen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Kipfilet, tilapia, tonijn, garnalen, krab, rundvlees, kalfsvlees, eieren, kwark, magere Griekse yoghurt, eiwitpoeder, tofu, zwarte bonen, pintobonen, havermout, volkorenbrood, kokos, avocado, amandelen, natuurlijk pindakaas, asperges, spinazie, sla, kool, bloemkool, tomaat, appel, aardbeien, bosbessen, cacaopoeder, appelazijn, stevia.

Voorbeeld maaltijdplan

Ontbijt

Spinazie omelet

Ochtendsnack

Proteïneshake

Lunch

Chinese kipsalade

Tussendoortje

Hummus met gesneden komkommer

Avondeten

Cajun garnalenkebab
Lemony sperziebonen

Oefening aanbevelingen

Hoewel lichaamsbeweging wordt aangemoedigd, is het geen vereiste om te slagen in dit programma. Op dagen dat je langer dan zestig minuten traint, moet je een licht aangepast dieet volgen.

Kosten en lasten

Een voorraad van 30 dagen (1 fles) Liquid Amino Diet is $ 97 met kortingen als u twee flessen of meer bestelt.

Elke fles wordt geleverd met de "Amino Diet Guidebook", een doseerspuit voor orale toediening voor nauwkeurige metingen en gratis ondersteuning per e-mail en telefoon.

Voordelen

 • Produceert snelle resultaten.
 • Hoge inname van eiwitten en groenten helpt de eetlust te verminderen.
 • Recepten zijn beschikbaar op de website van Liquid Amino Diet.
 • Dieters hebben toegang tot gezondheidscoaches via e-mail en telefoon.

Nadelen

 • Uiterst beperkend en vereist de eliminatie van veel voedingsmiddelen.
 • Moedigt onrealistische verwachtingen voor gewichtsverlies aan.
 • De calorie-inname is lager dan aanbevolen voor gezond gewichtsverlies.
 • Vereist tijd voor het plannen en bereiden van maaltijden.
 • Veel lijners zullen moeite hebben om gewicht te verliezen als ze weer meer voedsel in hun dieet opnemen.
 • Druppels zijn niet wetenschappelijk getest om hun effectiviteit te ondersteunen.
 • Vereist het gebruik van voedingssupplementen - inclusief de druppels - die vrij duur zijn.

Zijn aminozuren het geheim?

Het Liquid Amino Diet beweert snel gewicht te verliezen als gevolg van de effecten van de druppels. De resultaten die met dit programma zijn behaald, zijn echter waarschijnlijk eerder gerelateerd aan de ernstige beperking van calorieën dan aan de speciale eigenschappen van de druppels.

Veel lijners behalen snelle resultaten op programma's als deze. In de meeste situaties wordt het gewicht echter weer hersteld wanneer het normale eten wordt hervat.

Gerelateerde diëten

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Shah, S. H., Crosslin, D. R., Haynes, C. S., Nelson, S., Turer, C. B., Stevens, R. D., ... Svetkey, L. P. (2012). Vertakte keten aminozuurspiegels worden geassocieerd met verbetering in insulineresistentie met gewichtsverlies. Diabetologia, 55 (2), 321-330. koppeling
 • Hashimoto, T., Perlot, T., Rehman, A., Trichereau, J., Ishiguro, H., Paolino, M.,… Penninger, J. M. ACE2 koppelt ondervoeding aan aminozuren aan microbiële ecologie en darmontsteking. Nature, 487 (7408), 477-481. koppeling

Laatst beoordeeld: 18 januari 2018


Bekijk de video: Dit gebeurt er als je een dag alleen vloeibaar mag eten met Fit with Marit (Augustus 2022).