Informatie

Gewichtstoename: voeg spieren toe, geen vet

Gewichtstoename: voeg spieren toe, geen vetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gewichtstoename komt neer op deze formule;

  • Consumeren veel meer calorieën dan je verbrandt.
  • Een goed gestructureerd krachttrainingsprogramma volgen
  • De juiste combinatie van voedingsstoffen eten (om spieren te krijgen in plaats van vet).

Ik kan niet lijken om aan te komen

De kans is groot dat je een snel verbrandende stofwisseling hebt en dat je overwegend een ectomorf lichaamstype bent.

U moet grote hoeveelheden voedsel eten en vaak eten.

Zie de calculator voor gewichtstoename voor exacte berekeningen van dagelijkse calorieën en voedingsniveaus.

Dit MOET gecombineerd worden met een goed gewichtstraining programma, anders wordt AL dat voedsel als vet opgeslagen.

Mis nooit meer maaltijden

Niet ooit maaltijden missen (zoals ontbijt) - het is belangrijk om vaak te eten. Weiproteïne en poeders voor gewichtstoename kunnen helpen - simpelweg omdat het gemakkelijker is om de calorieën in vloeibare vorm te consumeren dan om er doorheen te kauwen.

Soms moet je zo veel eten dat het voelt alsof je de hele tijd eet - en bepaalde voedingsmiddelen kunnen irritant worden.

Veel slaap

Als je niet veel slaapt, wordt het tijd om meer te gaan slapen - om te vertragen en een beetje minder actief te worden. Als u veel cardiovasculaire oefeningen doet, is het misschien tijd om ook hier te vertragen - niet meer dan 20 minuten 3 keer per week.

Een programma gebruiken

Zie het Critical Bench spierprogramma.

Zie ook: Muscle Growth Diet van Ori Hofmekler

Zal al dat eten niet te dik worden?

Alleen omdat je probeert aan te komen in plaats van af te vallen, is het geen excuus om goed voedingsadvies aan de wind te gooien.

Nutriëntenverhoudingen

De beste verhouding aan voedingsstoffen zal u misschien verrassen. Het dieet bevat meer eiwitten (meestal ongeveer 1 gram per kilo gewicht) en ongeveer 30% vet - de rest is koolhydraten (goede hele koolhydraten zoals havermout, bruine rijst, groenten, enz.).

Beginnerswinsten

Als je dit combineert met een goed krachttrainingsprogramma, begint je lichaam spieren op te bouwen. De meeste mensen vinden vaak een redelijke initiële spiergroei, maar kunnen soms na een paar maanden een plateau bereiken.

Het kan moeilijk zijn om de juiste balans van spieropbouw te behouden, maar niet te veel calorieën in te brengen en ook veel vet te krijgen. Vrijwel iedereen krijgt vet naast de spier - dit is normaal.

Betrokkenheid: tijd en geld

Om aan te komen, is veel toewijding vereist - zowel in tijd, wilskracht als geld. Al dat eten is duur en soms is het handiger om maaltijden of snacks over te slaan als je moet eten.

Het helpt wel als je leven al routineus of goed gestructureerd is. Vervolgens kunt u al uw maaltijden aanpassen aan uw routine.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  • Hubal, M. J., Gordish-Dressman, H., Thompson, P. D., Price, T. B., Hoffman, E. P., Angelopoulos, T. J.,… Clarkson, P. M. (2005). Variabiliteit in spieromvang en krachttoename na eenzijdige weerstandstraining. Med Sci Sports Exerc, 37 (6), 964-72. Koppeling
  • Børsheim, E., Tipton, K. D., Wolf, S. E., Wolfe, R. R. (2002). Essentiële aminozuren en herstel van spiereiwitten door weerstandstraining. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, 283(4), E648-E657. Koppeling

Laatst beoordeeld: 28 januari 2018


Bekijk de video: TOP 6 TIPS VOOR HET AANKOMEN VAN SPIERMASSA! (Augustus 2022).