Informatie

Forks Over Knives: Plant Based Diet

Forks Over Knives: Plant Based Diet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Forks Over Knives is een boek gebaseerd op de gelijknamige documentaire en pleit voor de voordelen van een plantaardig plantaardig dieet.

Het is geschreven door Dr. T. Colin Campbell en Dr. Caldwell B. Esselstyn, Jr., die beide specialisten zijn in de preventie en omkering van chronische ziekten door aanpassing van de voeding.

De auteurs hebben hun leven gewijd aan het onderzoeken van gezonde diëten en beweren dat een dieet op basis van hele voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, volle granen en peulvruchten je kan redden van hartaandoeningen, kanker en diabetes.

Plant Based Diet Basics

Volgens de auteurs is het eten van voedsel zoals vlees, eieren, zuivelproducten en oliën verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kanker, hartaandoeningen en beroertes. Op basis van hun onderzoek bevelen ze aan dat iedereen deze voedingsmiddelen volledig uit hun dieet verwijdert.

Het dieet bestaat volledig uit plantaardig, volledig voedsel, waaronder fruit, groenten, volle granen, peulvruchten, noten en zaden. De auteurs benadrukken het belang van hele voedingsmiddelen en stellen dat een dieet van chips, pretzels, veganistisch gebak en light frisdrank technisch gezien een plantaardig dieet kan zijn, maar het is zeker geen gezond dieet.

Ze wijzen erop dat voedingsmiddelen zoals cakes en koekjes gemaakt met witte bloem en geraffineerde suikers een onevenwicht in de bloedsuikerspiegel en gewichtstoename veroorzaken. Als u echter hele plantaardige voedingsmiddelen zoals fruit, volle granen en groenten eet, zult u gedijen, ook al is dit een koolhydraatrijk dieet.

Ze leggen ook uit dat je met deze manier van eten gemakkelijk voldoende eiwitten en omega-3 vetten binnenkrijgt. De auteurs stellen: “Natuurlijke plantaardige voedingsmiddelen bevatten alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een uitgebalanceerd en gezond dieet, aangezien er geen voedingsstoffen worden gevonden in dierlijk voedsel dat niet overvloedig aanwezig is in plantaardig voedsel (met uitzondering van vitamine B12). "

Forks Over Knives bevat ook inspirerende verhalen over dramatische gezondheidsherstel in dit programma, tips over de overgang naar een plantaardig dieet en 125 recepten.

Sommige voedingsmiddelen aanbevolen

Fruit, groenten, champignons, bonen, kikkererwten, linzen, quinoa, haver, volkorenbrood, rijst, avocado, noten, zaden, kokos, olijven, sojamelk, olievrije saladedressings, ahornsiroop.

Sample Forks Over Knives Meal Plan

Ontbijt

Blueberry Oat Ontbijt Muffins

Ochtendsnack

1 peer

Lunch

Quinoa Tuinsalade

Tussendoortje

Raw Date Power Bars

Avondeten

Zoete Aardappel-Groente Lasagne

Nagerecht

Schandalige brownies

Kosten en lasten

Forks Over Knives: The Plant-Based Way to Health kost $ 13,95.

Forks Over Knives Aanhangwagen

Voordelen

 • Stimuleert een hoge inname van vers fruit, groenten, volle granen en peulvruchten.
 • De gezondheidsvoordelen van een plantaardig dieet worden goed ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.
 • Geeft tips om lijners te helpen bij de overgang naar een plantaardig dieet.
 • Bevat 125 recepten.
 • Succesverhalen van andere lijners kunnen motivatie geven om het programma te volgen.

Nadelen

 • Sommige lijners geven er de voorkeur aan om dierlijke producten niet volledig te elimineren.
 • Bevat geen gestructureerd maaltijdplan.
 • Voor de recepten wordt geen voedingsinformatie verstrekt.
 • Zal waarschijnlijk meer tijd vergen om aan maaltijdbereiding te besteden.
 • Noemt de negatieve gezondheidseffecten van cafeïne en alcohol niet.
 • Het boek bevat geen aanbevelingen voor oefeningen.

Het consumeren van hele, plantaardige voedingsmiddelen is gezond

De informatie in Forks Over Knives is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en velen hebben succes behaald met dit programma, herstellend van chronische aandoeningen zoals hartaandoeningen, hypertensie en diabetes. Het dient als gids om lijners te helpen bij de overgang naar een plantaardig plantaardig dieet en bevat tips en recepten om u op weg te helpen met deze manier van eten.

Hoewel het niet specifiek is ontworpen als een dieet voor gewichtsverlies, merken de meeste mensen dat ze moeiteloos afvallen, vanwege het hoge vezel- en voedingsgehalte van het dieet dat van nature een gezonde eetlust bevordert.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Campbell, T. C., Esselstyn, C. B., Popper, P. (2011). Vorken boven messen: de op planten gebaseerde weg naar gezondheid. G. Stone (red.). Workman Publishing.
 • Tompkins, E. K. (2012). Plantaardige diëten. Journal of Consumer Health On the Internet, 16 (2), 276-291. koppeling
 • Pimentel, D., Pimentel, M. (2003). Duurzaamheid van vlees- en plantaardige diëten en het milieu. The American Journal of Clinical Nutrition, 78 (3), 660S-663S. koppeling
 • Hu, F. B. Plantaardig voedsel en preventie van hart- en vaatziekten: een overzicht. The American Journal of Clinical Nutrition, 78 (3), 544S-551S. koppeling

Laatst beoordeeld: 21 januari 2018


Bekijk de video: Lose Weight for Good with a Healthy Plant-Based Diet Webinar Replay (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Cenewyg

  Theateraccessoires blijken wat het is

 2. Peada

  eerlijk denken

 3. Hobbard

  Het is opmerkelijk, heel erg de nuttige informatie

 4. Kagabar

  Heb ik iets gemist?Schrijf een bericht