Informatie

Beauty Detox-oplossing: Kimberly Snyder

Beauty Detox-oplossing: Kimberly Snyder


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Beauty Detox-oplossing is geschreven door Kimberly Snyder, voedingsdeskundige en fitnessexpert van beroemdheden, en is ontworpen om je jonger te laten voelen en een optimale schoonheid te bereiken.

De aanpak van Kimberly Snyder omvat het reinigen van het lichaam om gewichtsverlies, een verbeterd uiterlijk en een verbetering van de algemene gezondheid te bevorderen.

U leert een manier van eten waarbij u voedsel kiest dat gemakkelijk te verteren is, met name verse groenten en fruit, en het in de juiste volgorde eet en de beste combinaties om een ​​optimale spijsvertering en eliminatie van gifstoffen te bevorderen.

Basisprincipes van Beauty Detox-oplossingen

Kimberly Snyder legt uit dat we zijn ontworpen om onze voedingsstoffen uit plantaardig voedsel te halen en wijst erop dat er een verband bestaat tussen dierlijke eiwitten en de incidentie van kanker en hartaandoeningen.

Volgens haar kunnen we het verouderingsproces vertragen wanneer we onze inname van dierlijke eiwitten beperken en tegelijkertijd plantaardig voedsel verhogen. Dit komt omdat de vertering van eiwitten gifstoffen in het lichaam produceert die de functie van de lever belasten, de dikke darm verstoppen en vetcellen uitbreiden.

Auteur Kimberly Snyder

Je hoeft echter geen vegetariër te worden om haar plan te volgen, tenzij je dat wilt en ze geeft informatie in de Beauty Detox-oplossing over de beste soorten dierlijke eiwitten die je kunt eten om je Beauty Detox te ondersteunen.

Het eetplan draait om het kiezen van voedsel dat gemakkelijk verteerbaar is, in de juiste volgorde en juiste combinaties. Dit vermindert de productie van nieuwe gifstoffen in het lichaam en bevordert het reinigingsproces. Je moet ernaar streven om 80% van je dieet te consumeren als alkalivormende groenten en fruit, terwijl de rest inclusief volle granen, avocado, rauwe noten, zaden en optioneel kleine hoeveelheden dierlijke eiwitten is.

Het programma bestaat uit drie fasen, maar dit was niet ontworpen als een driestappenplan. Je begint met de fase die bij je past en gaat verder in je eigen tempo. Blijf in elke fase minstens een maand voordat je verder gaat en als je je goed voelt in een bepaalde fase, kun je daar zo lang blijven als je wilt.

De eerste fase, Bloeiende schoonheid, helpt u bij het aanpassen aan uw nieuwe alkalische dieet en kan helpen bij het beheer van candida. In de volgende fase Stralende schoonheid, je begint de Glowing Green Smoothie te consumeren en eet alleen 's ochtends alkalisch voedsel. In Ware schoonheid, de laatste fase, begin je elke ochtend met het Glowing Green Juice en verminder je de inname van dierlijke producten.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Groene smoothies, groen sap, fruit, groenten, spruiten, zeegroenten, rauwe noten en zaden, kokos, avocado, quinoa, boekweitnoedels, bonen en peulvruchten, rauwe geitenkaas, vis, zeevruchten, biologisch hormoonvrij vlees, miso, Bragg's vloeibare amino's, rauwe honing, biologische ahornsiroop, rauwe cacao, stevia.

Voorbeeld van een Beauty Detox-maaltijdplan

Bij het opstaan

Een kopje heet water met het sap van een halve citroen
Eén probiotisch supplement met één volle pint water

Ontbijt

Zestien tot dertig gram van de Glowing Green Smoothie
Wacht twintig minuten, en pas als je nog steeds honger hebt, volg dan een kleine
avocado of de helft van een grote avocado

Lunch

Begin met een spijsverteringsenzym
Grote portie boerenkoolsalade van Dharma
Gevolgd door Raw Red Pepper and Tomato Soup en een handvol glutenvrij
crackers (optioneel)

Tussendoortje

Regenwoud Acai Smoothie

Avondeten

Begin met een spijsverteringsenzym
Grote groene salade met olievrije / balsamico-vrije Italiaanse vinaigrette-dressing
en 1/2 kopje probiotische enzymsalade
Gevolgd door Beauty Nut Paté of Macadamia Nut en Zongedroogde Tomaat
Pureer op collard groene wraps

Nagerecht

Pure chocolade

Oefening aanbevelingen

Kimberly Snyder zegt dat lichaamsbeweging belangrijk is, maar dat het niet meer nodig is om geobsedeerd te zijn door overmatige fitnessroutines, want wanneer je je lichaam reinigt, begin je er natuurlijk strak en mager uit te zien.

Ze pleit voor yoga en een over het algemeen actieve levensstijl, maar doet geen specifieke aanbevelingen voor oefeningen.

Kosten en lasten

De schoonheidsdetox-oplossing: eet je weg naar een stralende huid, hernieuwde energie en het lichaam dat je altijd al wilde hebben voor $ 16,95.

Voordelen

 • Stimuleert de consumptie van verse groenten en fruit.
 • Dieters kunnen in hun eigen tempo door de drie fasen gaan.
 • Vereist niet het tellen, wegen of meten van calorieën.
 • Kan het risico op het ontwikkelen van chronische gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes verminderen.
 • Kan helpen bij het behandelen van spijsverteringsproblemen, waaronder indigestie, een opgeblazen gevoel en obstipatie.
 • The Beauty Detox bevat een menuplan van een week en recepten voor elk van de drie fasen.
 • Stimuleert een gezonde levensstijlbenadering van gewichtsverlies.

Nadelen

 • Bij sommige lijners duurt het even voordat de principes van het combineren van voedsel goed zijn begrepen.
 • Zal meer tijd vergen voor het bereiden van voedsel.
 • Mogelijk moet u keukenapparatuur aanschaffen, waaronder een blender, een sapcentrifuge en een keukenmachine.
 • De Beauty Detox-oplossing bevat geen trainingsrichtlijnen.

Een zachte detox-aanpak

De Beauty Detox-oplossing schetst een manier van eten die het lichaam reinigt om een ​​optimale schoonheid en een verbeterde algemene gezondheid te bevorderen. Het zal een beroep doen op lijners die geïnteresseerd zijn in rauw voedsel en ontgifting, maar de voorkeur geven aan een zachte aanpak die kan worden gehandhaafd als een levensstijl op lange termijn.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

 • Correa, P. (1981). Epidemiologische correlaties tussen voeding en kankerfrequentie. Kankeronderzoek, 41 (9 deel 2), 3685-3689. koppeling
 • Frassetto, L., Morris Jr, R. C., Sellmeyer, D. E., Todd, K., Sebastian, A. (2001). Dieet, evolutie en veroudering. Europees tijdschrift voor voeding, 40 (5), 200-213. koppeling
 • Pittet, D., Monod, M., Suter, P. M., Frenk, E., Auckenthaler, R. (1994). Candida-kolonisatie en daaropvolgende infecties bij ernstig zieke chirurgische patiënten. Annals ofgery, 220 (6), 751. link

Laatst beoordeeld: 18 mei 2017


Bekijk de video: Beauty Detox Morning Routine! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Keith

  Volgens mij. Uw mening is verkeerd.

 2. Kuhlbert

  Nu is alles duidelijk, hartelijk dank voor uw hulp in deze kwestie. Hoe kan ik je bedanken?

 3. Yazid

  Ongelooflijke zin)

 4. Garatun

  Het is jammer dat ik nu niet kan praten - ik ben gedwongen om weg te gaan. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening geven.

 5. Halwende

  faaaaa leuk))))

 6. Alcott

  Je geeft de fout toe. Ik stel voor om te onderzoeken.Schrijf een bericht